Ik ben Miquel Zuidweg en ben woonachtig in Dordrecht. Ik ben van het bouwjaar 1971. Ik ben eigenlijk vanaf kind zijn al betrokken in de Optiek in Nederland. Zowel mijn vader als mijn zus zijn opticien en actief in de optiekwereld in Nederland.

Ik ben vanaf mijn 21ste al bezig in de optiekwereld. Gewoon onderaan de ladder begonnen als leerling opticien. En stap voor stap omhoog geklommen tot aan bedrijfsleider. Ik ben een opticien die van aanpakken houd maar wel zo dat de klant het gevoel krijgt gehoord te worden en dat men de tijd krijgt die nodig is. Altijd wel de balans in wat kan en wat niet kan op dat moment. Ik probeer altijd samen met de klant opzoek te gaan naar de kijkoplossing die de klant nodig heeft. Of voor de klant op dat moment het beste is.

Als bedrijfsleider probeer ik altijd samen met elkaar er te zijn voor onze klanten. Een goed draaiend team neer te zetten die ook nog wat voor elkaar over hebben. Zeer mens gericht te werk gaan. Een goed team op de winkel vloer straalt af naar onze klanten.

Ik ben werkzaam geweest bij verschillende particulieren opticiens maar ook binnen ketens. Voor een meer gedetailleerd beeld, ga ik graag met je een persoonlijk gesprek aan. Mijn Linkedin profiel is vanwege hacking leeg gemaakt.

Ik ben beschikbaar als freelance opticien via Miquel Optiek. Ik ben een rustige man die luistert naar de klant. En de klant op een begrijpelijk taal kan en wil uitleggen wat er speelt. Omdat ik al lang meeloop kan ik ook eventueel helpen om uw winkel(s) naar een hoger niveau te tillen. Zeg maar een optiek coach.

Ik zou graag nader kennis willen maken en wie weet werken we binnenkort samen.

Miquel