Miquel van Miquel Optiek is een opticien die er staat! Doordat hij al meer dan 25 jaar meedraait zit er voldoende kennis en ervaring. Prettig om in mijn winkel te hebben. Weet waar hij het over heeft. Leeft mee met de klant dat er nu nog steeds klanten binnen komen en vragen waar hij is. Ondanks dat hij maar een paar dagen is geweest zal ik hem zeker in de toekomst nog een keer vragen. Als je dit leest, zorg dat je Miquel belt.

Marcel

Ik heb Miquel leren kennen als prettige collega, die zijn vak verstaat. Hoe hij het voor elkaar krijgt weet ik niet maar de namen en verhalen van klanten onthoud hij als de beste. Een echte empathische opticien die ik vandaag de dag niet meer zoveel ziet. De klanten die ik spreekt geven dit zelf aan.
Hij is gedreven naar de klant, service en vakmanschap. Dat is pas echt top! En veel klanten zullen dit ook onderschrijven.

Patrick

Ik vind Miquel een fijne collega , een echte team player. Luistert goed naar klanten en collega’s. En een goede opticien. Echt een aanwinst voor de winkel.

Barbara

Ik heb Miquel leren kennen als een fijne bedrijfsleider. Hij straalt een soort rust uit die voor een Mexicaans springboontje als ik, de juiste balans geeft. Hij is duidelijk in wat hij wilt bereiken en welke koers voor het team en de winkel het beste is. Hij staat open voor andermans idee, maar neemt niet klakkeloos alles aan. Het moet wel onderbouwd zijn.

Patricia