Met 30 jaar ervaring op de teller in het doen van plaatselijk, regionaal, landelijk en internationaal (christelijk) jeugdwerk mag ik mijzelf wel een echte ervaring deskundige noemen. Ik heb jeugdwerk gedaan binnen kerken en organisaties als vrijwilliger maar ook als professioneel. Ook binnen mijn sport korfbal ben ik actief als vrijwilliger.

Naast het jeugdwerk loop ik ook meer dan 30 jaar meer als opticien. Binnen verschillende optiek zaken ben ik werkzaam geweest als werknemer maar ook enkele jaren als freelance opticien. Nu ben ik werkzaam als ambulant opticien in de regio Dordrecht.

Het is mijn passie en roeping om op één of andere manier bezig te zijn met jeugdwerk. Mijn geloof in de God van de Bijbel is daar een basis in maar heb altijd het relationele aspect hoog staan. Jongeren begeleiden in hu groei naar (geestelijke) volwassenheid.

Ik wil jonge mensen laten zien wie God en Jezus is, niets meer en niets minder. Je krijgt hierdoor hele mooie en diepe gesprekken. Maar ook in de 30 jaar werken met jonge mensen geeft dat ook hele mooie banden en vriendschappen die niet voor even zijn maar voor eeuwig. Ik heb jonge mensen maar ook volwassen mogen begeleiden in hun levenswandel. Soms voor een korte tijd soms langer. Mijn hart gaat uit naar de mens in de mens. Wat beweegt iemand en hoe kan ik als coach/mentor daarin bijdragen. Samen optrekken!

Ik mocht een zaadje zaaien van Gods liefde en bij sommige daadwerkelijk mogen zien dat dit helemaal tot bloei is gekomen. Bij anderen niet, daar ben ik eerlijk in. En dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Eerlijk zijn ook in onze relatie naar jongeren toe en niet alleen naar jongeren maar naar iedereen. Ze zoeken authentieke mensen en mensen met een masker daar prikken ze zo doorheen. Ik geloof ook dat ieder mens zoekt naar authentieke christenen.

Mijn verhaal is niet in een paar woorden samen te vatten. Neem je contact met mij op voor een nadere kennismaking?

Groet, Miquel