Coaching

Dit krijgen we terug van een Disconnect to Connect wandeling.

Heerlijk om samen te wandelen en te delen wat er in je hart leeft.
Gods schepping is zo mooi en het is goed om daar vaker bij stil te staan en de natuur op te zoeken om er van te genieten.

Geweldige middag gehad gisteren, bedankt! ??
God is goed voor ons.??

Walter


Coaching

Al paar keer een gesprek gehad met Miquel. Heerlijke nuchtere kerel die goed luistert, de makkelijke vragen stelt maar ook zeker de hele moeilijke die confronterend zijn. Dit was soms voor mij niet fijn maar heeft me wel dingen duidelijk gemaakt. En de identiteit van CaminoSurg is prettig. Niet vanuit een specifieke christelijke richting maar gewoon down to earth.


Coaching

Vrij recent enkele coaching afspraken gehad met Miquel Zuidweg van CaminoSur. Ik merkte zelf de laatste tijd dat er veel stress in mijn lijf zat. Ik had lichamelijke klachten maar ook psychische klachten. Ik sliep slecht waardoor ik overdag ook niet meer zo fijn persoon was voor mijn gezin maar ook op mijn werk.

Ik ben toen gaan zoeken op internet naar een coach. Vrij snel kwam de naam van CaminoSur op mijn scherm en zag ik een open, prettige en leuke foto van Miquel.

Ik heb hem gemaild en vrij snel hadden we de 1ste coaching sessie, dit was de intake om te bepalen of ik mijzelf prettig voelde bij Miquel. Ik dacht die nemen iedereen aan die zich aanmeld maar dat doen ze niet. Ze willen dat er een wederzijdse klik is en bovenal vertrouwen.

Ik heb aangegeven wat mijn hulpvraag was en vanuit daar hebben we elkaar zo’n vier keer gesproken met een tussenpozen van twee weken. Tijd om de besproken zaken te laten bezinken en zeker ook dingen die ik nog moest verwerken. CaminoSur heeft niet een specifieke manier van coachen. Miquel zegt zelf dat ieder mens uniek is dus ook de manier hoe hij coacht past hij aan.

Ik vond het erg prettig, duidelijk, helder en soms ook confronterend maar dat werd ook al aangegeven tijdens de intake dat het soms dichtbij komt.
Miquel is een goede luisteraar. Hij luistert naar je verhaal, laat je uitspreken, vraagt door soms voor verduidelijking. Naast het luisteren naar je woorden, kijkt hij ook naar mijn lichaamshouding en luistert hij ook naar de woorden die ik eigenlijk niet zegt maar ook weer wel.

Voor mij is CaminoSur coaching zeker een aanrader en ik zal in de toekomst ook nog wel eens een keer aankloppen. Voor nu heb ik weer rust in mijn lijf en geest maar wie weet wat de toekomst brengt.

Als laatste wil ik zeggen dat CaminoSur christelijk is in zijn wortels, maar voor mij als iemand die niet praktisch bezig is met zijn geloof, merkte ik niets van wollige christelijke taal. Miquel staat met beide voeten in de maatschappij, weet dit goed onder woorden te brengen. Maar respecteert mij als persoon zonder me af te vallen omdat ik niet geloof. Ik moet wel zeggen dat naast de coaching die ik heb gehad mijn beeld van christenen ook iets positiever is geworden door de gesprekken met Miquel.

Ik raad Miquel van CaminoSur zeker aan en het is bovenal de moeite waard en het geld zeker waard. Neem contact met hen op daar heb je geen spijt van.

Pascal


Mentor

Miquel van CaminoSur heeft mij goed geholpen met zijn advies over het in contact komen met mijn broer waarvan ik bijna 40 jaar niets van wist. Door veel met hem gepraat te hebben, heb ik uiteindelijk zelf de stoute schoenen aangetrokken en mijn broer benaderd om een gesprek aan te gaan. Ik heb dit door Miquel zijn advies en luisterend oor en zeker zijn ervaring niet vergeten! Ik ben ontzettend blij met de resultaten die we behaald hebben. “Miquel is een hele goede mentor!”


Jongerenwerker

Miquel is een gedreven en mens gerichte jongerenwerker. Stelt de jongere altijd voorop en zorgt ervoor dat deze jongere zich gewaardeerd en geliefd voelt. Hij laat om een open en eerlijke manier zien wat geloven in God van de Bijbel inhoudt.


Deelnemer YoungLIfe Expeditions USA

Nu ik zelf deelgenomen heb aan de YLX reizen van Young Life NL waar Miquel de tripleider was heb ik respect voor de manier hoe Miquel leiding geeft. Duidelijk en eerlijk! Ik heb de reis van mijn leven gehad en velen met mij.


Mentor

Ik heb gedurende een jaar verschillende gesprekken gehad met Miquel.

Ik was op zoek naar iemand die mensgericht te werk gaat maar niet bang is om het vuur aan mijn schenen te leggen. Ik voelde me door de gesprekken met Miquel gesteund in mijn zoektocht. Miquel vertelde niet hoe het moest maar door zijn doorvragen op soms pijnlijke punten, ben ik er zelf achter gekomen hoe ik mijn leven weer kon oppakken.

Een mentor die ik zocht en gevonden heb in Miquel.


Consultancy

Miquel heb ik leren kennen als een echte vakman in zijn taak als jongerenwerker en als ervaringsdeskundige.

Contact is van hart tot hart, geen commercieel gedoe maar gewoon contact waar je wat aan hebt als gemeente. Miquel zijn hart is gefocust op jongeren.

Met zijn meer dan 25 jaar ervaring heb je echt iets aan zijn ervaring als kerk maar ook als vader en dominee heb ik er veel aan gehad gedurende het contact met Miquel.


Wil je een referentie delen, dan mag dat!
Stuur je referentie naar info@caminosur.nl