Binnen CaminoSur bieden we ook E-coaching aan. E-coaching is een makkelijke laagdrempelige manier om coaching te ontvangen. Iedereen communiceert op een manier die voor hem/haar het prettigst is. Sommige willen coaching ontvangen door tegenover iemand te zitten of wandelcoaching. En sommige mensen geven aan dat ze schriftelijk communiceren fijner vinden dan mondelinge communicatie.

Zij vinden het prettig om hun gedachten en/of vragen goed te formuleren voor ze deze aan een ander prijs geven. Ze nemen de tijd om alles goed tot zich door te laten dringen en wat er door de ander wordt gezegd. Zij halen de kern uit de tekst, door te lezen en te herlezen. Zij slaan de tekst op, om deze op een later moment nog eens na te lezen. Gedurende dit proces komen ze tot nieuwe inzichten. Voor die mensen is E-coaching een ideale manier van werken.

E-coaching is een flexibele manier van coaching. Niet op een bepaald tijdstip naar een afspraak moeten, maar lekker achterover leunen, in je eigen privĂ© omgeving en je coaching vragen schrijven of de reacties daarop lezen, op het moment dat het jou het beste uitkomt en zo vaak als je wilt.

E-coaching van CaminoSur gaat gewoon via je email. Zorg dat je je bewust bent dat geen anderen je email kan lezen. Wij gaan vertrouwelijk om met je vragen en gegevens. En wij delen geen gegevens met derden.

Het doen van E-coaching heeft een minimale afname van 6 sessies, binnen twee maanden. Intensiever kan maar dan in overleg met elkaar. We sluiten een E-coaching overeenkomst af. Hierin staat vermeld wat de hoeveelheid sessies zijn, en wat de verwachte tijd is die we nodig hebben en wat de kosten zullen zijn.