Met coaching proberen we net als een sportcoach jou langs de zijlijn van jouw leven aan te moedigen, tips te geven, advies en inzicht te geven.
Dat betekent dat jij in je eigen speelveld, jouw leven dus,  bezig bent. Door onze aanwijzingen ga je jouw doel in het u leven vinden en behalen. We helpen je jouw prestaties en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Soms is het zo dat een coach langszij komt, voor een kortere of langere tijd of dat hij af en toe naast je komt zitten op de bank om te zien hoe jij bezig bent in je leven.

Daarnaast is het ook zo dat je met een coach kan sparren over zaken in je leven, die je bezig houden, waar je een andere blik op je leven zou willen hebben, een derde persoon die je feedback geeft over je handelen, je doen en laten.

Coaching kan gebeuren in een serie van afspraken. Maar het kan in jouw geval misschien ook gewoon helpen om af en toe eens af te spreken om een ander licht te laten schijnen op jouw persoonlijke situatie. Vrienden en familie bedoelen het goed, maar kunnen advies geven vanuit een roze bril omdat ze je persoonlijk kennen. CaminoSur kan jou feedback geven die misschien anders binnenkomt en jou de ogen opent voor bepaalde situaties.

Heb je interesse, dan kun je contact opnemen. Een persoonlijk (intake) gesprek geeft vaak aan waar CaminoSur iets voor je kan betekenen en of er een klik is want dat is heel belangrijk. We maken met elkaar afspraken over wat besproken is, hoe vaak we elkaar spreken en hoe lang we dat doen. En daarnaast ook de financiële afspraken.